คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้าร์ง่ายๆ เพลง กะแล้วแต่ – วิเชียร ไชยเลิศ

คอร์ดกีต้าร์ง่ายๆ เพลง กะแล้วแต่

เนื้อเพลงท่อนฮิต คอร์ดกีต้าร์ง่ายๆ เพลง กะแล้วแต่

หมอลำโบราณย่านคนว่า ไม่ทันสมัย ก็แล้วแต่ตามใจ ได้ทุกทางบ่ขวางเจ้าดอก วาสนาเต่า ค่อยคืบค่อยคลานอ่านกระต่ายบ่ออกอ้ายคนกระจอก บอกได้สามคำกะแล้วแต่….. โอ่ยหนอนาย หนอนาย ตาย ต……

คอร์ดกีต้าร์ง่ายๆ เพลง กะแล้วแต่

คอร์ดเพลงง่ายๆ คอร์ดกีต้าร์ง่ายๆ เพลง กะแล้วแต่

เนื้อร้อง คอร์ดกีต้าร์ง่ายๆ เพลง กะแล้วแต่

เนื้อ เพลง กะแล้วแต่หมอลำโบราณย่านคนว่า ไม่ทันสมัย ก็แล้วแต่ตามใจ ได้ทุกทางบ่ขวางเจ้าดอกวาสนาเต่า ค่อยคืบค่อยคลานอ่านกระต่ายบ่ออกอ้ายคนกระจอก บอกได้สามคำกะแล้วแต่…..โอ่ยหนอนาย หนอนาย ตาย ตายแท้ หัวใจเป็นแผลยืนเศร้าเหงาง่วงไปควงผู้ใหม่เย้ย บ่เคยเว้าสั่งลา ไปก่อนหนา ฮอดบ่ว่าจักคำ
ชั่งใจดำ ดั่งสีอีกา วาสนาอ้ายมันบ่ถึง จึงเสียเจ้าให้เขาไปครองน้ำตานองเสียน้องเพราะจน ลืมคนต่ำต้อยน้ำตาย้อยนั่งแนม
เจ้ายิ้มแย้มอ้ายเป็นผู้นอนซม เจ็บระบบทางในคิดไปใจท้อเจ้าบ่ง้อ อ้ายยังแคร์ แคร์น้องคือเก่า น้องมีเขาอ้ายยังมีเจ้าในใจเสมอกะแล้วแต่เจ้า สิเอาผู้ใด๋ก็แล้วแต่เธอ หมอลำทำใจบ่สู้กับไผแข่งไปย้านเก้อกะแล้วแต่อ้ายตายยืนเทิ้อเล่อ มันสิทธิ์ของเธอจะเลือกเอาใคร….ทำใจได้เจ็บปวดปานใด๋กะทนได้คือเก่า ทำใจได้เจ็บปวดปานใด๋กะทนได้คือเก่า
ใจมันมักแต่เจ้าเหงาง่วงบ่ตาย ความผิดหวังบ่พังความฮักอ้าย ออกจากหัวใจ
บ่เอาไผมาแทนที่ เธอเด้อน้องได้แต่มอง มองน้องกับเขาเศร้าใจอีหลี ด้วยความยินดี ไม่มีเหตุผลของคนผิดหวังใหญ่จั่งพ้อคิดหยังหลายน้อให้มันอุกอั่ง คนที่อ้ายฮักอยู่สุขสมหวังอ้ายน้ำตาพังกะแล้วแต่….เป็นคนแพ้อยู่ตามประสาหากินเช้าคำ เป็นคนแพ้อยู่ตามประสาหากินเช้าค่ำ
เอาเสียงลำแค้นๆ แทนน้ำล่องคอ ยามคิดพ้อกะเป็นโหง่นมาตำ กะแล้วแต่เธอเด้อคำอย่าจำมันไว้
กะแล้วแต่ใจ ของนางเด้อ ของนางเด้อ…เออ…..

เจ้าของผลงานเพลง วิเชียร ไชยเลิศ

ฟังเพลง คอร์ดกีต้าร์ง่ายๆ เพลง กะแล้วแต่

, , , , , , ,