คอร์ดเพลง คอร์ดกีต้า เพลง หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายก็หาใหม่ได้เหมือนกัน – ใหม่ กอบกุล เจริญลาภ (Mai-Khobkhun Charoenlarp)

คอร์ดกีต้า เพลง หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายก็หาใหม่ได้เหมือนกัน

เนื้อเพลงท่อนฮิต คอร์ดกีต้า เพลง หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายก็หาใหม่ได้เหมือนกัน

เพลง : หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายก็หาใหม่ได้เหมือนกันศิลปิน : ใหม่ กอบกุล เจริญลาภคำร้อง/ทำนอง : บ่าวข้าวก่ำเรียบเรียง : สมศักดิ์ พิลารัตน์ : สิให้อ้ายทน จนฮอดมื้อใด๋ บ่มีค……

คอร์ดกีต้า เพลง หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายก็หาใหม่ได้เหมือนกัน

คอร์ดกีต้าง่ายๆ คอร์ดกีต้า เพลง หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายก็หาใหม่ได้เหมือนกัน

เนื้อร้อง คอร์ดกีต้า เพลง หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายก็หาใหม่ได้เหมือนกัน

เนื้อ เพลง หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายก็หาใหม่ได้เหมือนกันเพลง : หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายก็หาใหม่ได้เหมือนกัน
ศิลปิน : ใหม่ กอบกุล เจริญลาภ
คำร้อง/ทำนอง : บ่าวข้าวก่ำ
เรียบเรียง : สมศักดิ์ พิลารัตน์เนื้อ เพลง หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายก็หาใหม่ได้เหมือนกัน :สิให้อ้ายทน จนฮอดมื้อใด๋ บ่มีความหมายในใจเลยบ้อ เห็นอ้ายบ่เคยเอ่ยขอ กะเลยได้ใจอ้ายมันคงเป็นเหมือนดั่งควาย เลยตีค่าอ้ายต่ำเกินไปคิดอยากจะควงกับใครต่อใคร บ่เคยเกรงใจ…สายตาอ้ายเลย* ทนนิ่งเฉยกับคำของคน มันสุดจะทน อ้ายอยากบอกน้องว่า** หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายกะหาใหม่ได้คือกัน อย่าคิด…ว่าคนอย่างฉัน จะหมดปัญญาหากน้องนั้นยังบ่พอ อ้ายกะขอหลีกทางร้างลา บ่แม่นบักตู้ ลากไถดอกหนาที่สิกินน้ำตา…แทนข้าวโปรดอย่าเห็นว่าอ้ายเป็นของตาย ที่สิยอมพร้อมใจรับฟังให้โอกาสเธอกี่ครั้ง กะยังคือเก่า และอย่าคิดอ้ายจะฟูมฟาย บ่ใช่ผู้ชายน้ำเน่าให้อ้ายนั่งจมอยู่กับความเหงา บอกเลย…ชาติหน้าตอนบ่ายInsru : 2timesซ้ำ *,** บ่แม่นพระเอก บ่แม่นเทวดา ที่สิกินน้ำตา…แทนข้าว
Outro :

เจ้าของผลงานเพลง ใหม่ กอบกุล เจริญลาภ (Mai-Khobkhun Charoenlarp)

ฟังเพลงใหม่ คอร์ดกีต้า เพลง หากน้องบ่เลิกหลายใจ อ้ายก็หาใหม่ได้เหมือนกัน